” Roze en zoet, tover ik suikervrije taartjes uit mijn hoge hoed”

Hoi, mijn naam is Claudia. Eerder bekend als Claudia van den Brink – Bakken met natuurlijke suikers. Maar sinds ik getrouwd ben staat

Claudia Suijkerbuijk  – Bakken met natuurlijke suikers, mij natuurlijk het beste!

In 2015 de workshops uit enthousiasme begonnen met als doel de ouders wat bewuster te maken van wat je je kind meegeeft naar school met koekdag. Geen verpakte koek, maar zelfgebakken cakejes op basis van bv bietjes, wortel, havermout of amandelmeel. Hier werd zo enthousiast op gereageerd in de klas, dat ik andere ouders ook graag bewust wilde maken over het belang van minder suiker in de tussendoortjes.

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met voeding. Mijn moeder fladderde van de ene

voedinglevensstijl naar de andere en heeft mij altijd gestimuleerd na te denken over wat ik eet. De rode draad was geen vlees soms vis en regelrecht uit de grond getrokken groente. Inmiddels zelf moeder van 4 heerlijke kindjes ben ik iets minder wispelturig maar wel druk met goede voeding voor ons gezin.

Je leest veel over wat nou wel of niet oké is. Met mijn opgedane kennis en eigen ervaring, zie ik waar mijn kindjes het beste op reageren en vind zo mijn weg in wat goed is voor ons.

Met een workshop ga je meemaken dat zelf bakken met allerlei natuurlijke suikers, producten en smaakmakers best makkelijk is. Een avond waarin je geniet, lekker veel doet en er nog wat van opsteekt.

Tot snel !

FOTO’S