Wortel banaan cakejes
8 muffins
75 gram havermoutmeel
40 gram meel (meel is een combi van bloem en volkorenmeel)
1 winterpeen
50 gram rozijnen
1 ei
1,5 rijpe bananen
1 tl bakpoeder
1 theelepel kaneel
Bereiding
Verwarm je oven voor op 175graden en zet je muffinvorm klaar
Begin met 1 wortel raspen. Zet opzij
Mengkom 1
75gram havermout
40gram meel
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel kaneel
Roer door met een garde
Mengkom 2
Prak 1,5 banaan tot moes
1 ei erbij en kloppen tot je belletjes ziet
Voeg de geraspte wortel toe
2 handjes rozijnen erbij
Giet nu mengkom1 bij mengkom2
Rustig omscheppen, wanneer je enthousiast gaat roeren word je cakeje uiteindelijk taai.
Verdeel over de vormpjes en zet in de oven voor 25minuten
Verrukkelijk en gezond! Aldus Jessey 😉