Wortel banaan cakejes

8 muffins

75 gram havermoutmeel
40 gram meel (meel is een combi van bloem en volkorenmeel)
1 winterpeen
50 gram rozijnen
1 ei
1,5 rijpe bananen
1 tl bakpoeder
1 theelepel kaneel

Bereiding
Verwarm je oven voor op 175graden en zet je muffinvorm klaar

Begin met 1 wortel raspen. Zet opzij

Mengkom 1
75gram havermout
40gram meel
1 theelepel bakpoeder
1 theelepel kaneel
Roer door met een garde

Mengkom 2
Prak 1,5 banaan tot moes

1 ei erbij en kloppen tot je belletjes ziet

Voeg de geraspte wortel toe

2 handjes rozijnen erbij

Giet nu mengkom1 bij mengkom2

Rustig omscheppen, wanneer je enthousiast gaat roeren word je cakeje uiteindelijk taai.

Verdeel over de vormpjes en zet in de oven voor 25minuten

Verrukkelijk en gezond! Aldus Jessey 😉